onsdag, september 15

Åt en riktigt god middag igår som jag även har som lunch idag..

Ingredienser till 4 portioner:

120 gram äggnudlar

Olivolja
400 gram färsk kycklingfilé, tunt strimlad
Paneng Red Curry Spice Mix (Santa Maria)
1 stor morot, tunt strimlad
1 dm av det gröna på en purjolök, strimlat
1 burk kokosmjölk (ca 400 gram)
ca 100 gram squash, tunt strimlad

Gör såhär:

Koka upp nudlarna enligt förpackningens anvisningar och häll av allt vatten när det är klart. Hetta upp en stekpanna tillsammans med lite olivolja och fräs kycklingstrimlet. Tillsätt kryddmixen och rör om ordentligt. Blanda ned morot och purjolök i stekpannan och låt fräsa tills purjolöken mjuknat. Häll över kokosmjölk och squashstrimmel till stekpanna, låt koka upp och sedan puttra i cirka 3 minuter. Blanda ned de färdiga nudlarna i woken och servera genast.


Inga kommentarer: